Opiskelijoille suunnatut palvelut

Alla olevasta löydät opiskelijoille suunnatut Arabian ja Otaniemen kampusten palvelut.

Oppimispalvelut

Opinto- ja opiskelijapalveluiden HelpDeskissä voi hoitaa opiskeluun liittyviä asioita, tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen ja noutaa virallisen opintosuoritusotteen. Katso tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot Into-portaalista.

Ura- ja rekrytointipalvelut

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut välittää työ- ja harjoittelupaikkoja, tukee opintoihin sisältyvää harjoittelua, järjestää työnhaun ja urasuunnittelun koulutuksia ja -tapahtumia sekä auttaa opiskelijoiden urasuunnittelussa ja antaa kommentointia työnhaun asiakirjoista. Opiskelijoille suunnattu Aalto CareerWeb sisältää muun muassa työ- ja harjoittelupaikkavälityksen sekä tietoa urasuunnittelusta ja siihen liittyvistä koulutuksista ja tapahtumista. Toimisto palvelee Arabiassa tiistaisin ja torstaisin klo 13.00 - 15.00 osoitteessa Hämeentie 135 C, huone 6146 / galleriakäytävä.

Kirjastopalvelut

Aalto-yliopiston kirjaston Arabian ja Otaniemen toimipisteet palvelevat opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa sekä yliopiston ulkopuolisia asiakkaita. Kirjakokoelmien lisäksi kampuskirjastot tarjoavat mm. tiloja opiskeluun sekä tiedonhaun neuvontapalveluja.

Liikuntapalvelut

UniSportin (muuta https://unisport.fi/) toimipisteet tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien, palloilun ja erilaisten kurssien muodossa. Liikuntakeskuksemme sijaitsevat Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä, Viikissä sekä Helsingin yliopiston keskustakampuksella.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta – AYY-palvelupiste

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) palvelupisteet sijaitsevat sekä Otaniemessä että Arabiassa. AYY-palvelupisteet hoitavat mm. opiskelijakorttiasioita ja välittää käytettyjä kurssikirjoja. Palvelupisteestä voi ostaa myös muita opintomateriaaleja ja pieniä toimistotarvikkeita, kuten lehtiöitä ja kyniä.

Paino- ja graafiset palvelut

Unigrafia tuottaa laajan valikoiman paino- ja graafisia palveluita. Tarkemmat palvelukuvaukset ja muut tiedot Unigrafian sivuilla.

Ravintolat

Arabian ja Otaniemen ravintolat tarjoavat mm. lounasta ja kokouspalveluja. Aukioloajat ja lounaslistat sekä muuta tarkempaa tietoa löydät ravintoloiden omilta sivuilta.

Arabia:

Otaniemi:

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 31.01.2015.