Mitä voit opiskella?

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa on laaja valikoima kandidaattitason pääaineita ja maisteriohjelmia pääaineineen. Lisäksi tarjoamme tohtorikoulutusta.

Kandidaattitason hakukohteet (3 vuotta, 180 opintopistettä)

Maisteritason hakukohteet (2 vuotta, 120 opintopistettä)

Aalto-yliopiston yhteiset maisteriohjelmat

Aalto-yliopiston opiskelutarjontaan kuuluu kaikille yhteisiä, monitieteisiä kokonaisuuksia, joissa yhdistyy uudella tavalla kolmen alan osaaminen. 

Ensimmäisiä poikkitieteellisiä opintokokonaisuuksia ovat syksyllä 2010 käynnistyneet International Design Business Management ja Creative Sustainability -maisteriohjelmat. Ohjelmista on tarjolla myös maisteritason sivuainekokonaisuudet.

Creative Sustainability

Creative Sustainability on Aalto-yliopiston kansainvälinen ja poikkitieteellinen maisteriohjelma.

Ohjelma koostuu luennoista, seminaareista ja case study -harjoitustyöstä, joka tehdään yhteistyössä yritysten, järjestöjen ja kaupunkien kanssa. Ohjelman seminaarit toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen yliopistoverkoston LeNS - Learning Network on Sustainabilityn kanssa.

Ohjelma tarjoaa myös sivuaineopintokokonaisuuden Aalto-yliopiston maisteritason opiskelijoille.
Lue lisää englanniksi »

International Design Business Management

International Design Business Management (IDBM) -ohjelma on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun sekä Perustieteiden korkeakoulun yhteinen maisteriohjelma, joka juontaa juurensa jo 15 vuotta kestäneestä sivuaineyhteistyöstä korkeakoulujen välillä. Sivuaineohjelmaan on osallistunut yli 600 opiskelijaa ja sen puitteissa on toteutettu noin 150 yritysprojektia.

IDBM:ssä koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa. Ohjelma antaa liiketoiminnan, insinööritieteiden ja muotoilun tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittyä haastavissa yritysprojekteissa. Ohjelma kouluttaa maailmanluokan osaajia globaalien, muotoilua ja teknologiaa hyödyntävien liiketoimintakonseptien suunnitteluun ja toteutukseen.
Lue lisää englanniksi »

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 01.09.2017.