Tietoa

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelut korkeakoulun internet-sivusto arts.aalto.fi uudistettiin 14.12.2014. Sivusto toimii Aalto-yliopiston verkkopalvelun, aalto.fi:n, rinnalla.

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä tai muutosehdotuksia voi lähettää sivuston alalaidan palautelomakkeen kautta.

Sivuston visuaalisesta ilmeestä järjestettiin suunnittelukilpailu, jonka voitti Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun maisteriopiskelija Jussi Kantonen Moduuli-työllään. Voittajatyötä kehitettiin edelleen yhteistyössä TBWA\Helsinki:n ja Adage Oy:n kanssa. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Nemein Oy, ja sivusto on tuotettu Midgard-sisällönhallintajärjestelmällä.

Sivuston rakenne

Sivusto koostuu pääosioista, joihin pääsee sivuston vasemmassa laidassa olevasta valikosta (Ajankohtaista, Opiskelu ja ohjelmat, Tutkimus ja taide, Galleria jne.). 

Tekijänoikeudet, vastuut ja henkilötietojen käsittely

Oikeudet sivustossa julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Aalto-yliopistolla. Aalto-yliopisto on suojattu Aalto-korkeakoulusäätiön tavaramerkkinä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aalto-yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty ja yliopiston verkkoon käyttöoikeudet omaava henkilö. 

Aalto-yliopisto ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Yliopisto ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Arts.aalto.fi-sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja kysytään vain, mikäli käyttäjä haluaa kysymykseensä tai palautteeseensa vastauksen. 

Sivuston kehittämistä varten sen käytöstä kerätään tilastollisia tietoja. Sivusto lähettää evästeen, jotta kävijöiden ja vierailujen määrä voidaan selvittää. Sivujen käytöstä tilastoidaan käyttäjämäärä, käyttömaa, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 15.12.2014.