Photo: Anne Kinnunen

Tekijänoikeudelliset palvelut

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö tarjoaa tekijänoikeuslain mukaisiin oikeuksiin, mallioikeuteen ja tavaramerkkiin liittyviä palveluita Aalto-yliopistolle ja taideyliopistoille. Yksikkö tukee Aalto-yliopistossa ja taideyliopistoissa syntyvien innovaatioiden hyödyntämistä tekijänoikeuksien siirtojen ja käyttöoikeuksien luovutusten osalta. Neuvontapalvelu lisää tekijänoikeudellista tietämystä Aalto-yliopistossa ja taideyliopistoissa ja auttaa yliopistojen henkilökuntaa ja opiskelijoita selvittämään heidän työssään esille tulevia tekijänoikeudellisia kysymyksiä.

Tekijänoikeudellinen palveluyksikkö palvelee noin 30 000 Aalto-yliopistossa ja taideyliopistoissa (SibA, TeaK ja KuvA) opiskelevaa ja työskentelevää ihmistä.

Neuvontaa annetaan ensisijaisesti sähköpostitse, mutta myös henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Vastaanotto ilman ajanvarausta Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun huoneessa 343. On hyvä varata aika etukäteen, mutta työtilanteen salliessa vastaanotto onnistuu myös ilman ajanvarausta. Vastaanottoajoista muissa korkeakouluissa tiedotetaan erikseen ko. kouluissa.

Bookmark and Share

Yhteystiedot

Maria Elisabeth Rehbinder
tekijänoikeusasiamies
maria.rehbinder [at] aalto [dot] fi
puhelin (09) 470 30419 ja 050 570 3396