Habitare 2010 Homework

Yrityssuhteet

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja yritysten yhteistyö perustuu asiakaslähtöisiin palveluihin, yhteistyöprojekteihin sekä kumppanuuteen. Tarjoamme täydennyskoulutusta, tuotamme tutkimusta ja tietoa eri tarpeisiin ja edistämme yritysten kehittymistä ja innovaatiotoimintaa.

Yhteistyöprojektit ja toimeksiannot

Yhteistyö yritysten ja yhteisöjen kanssa kuuluu osaksi opintoja. Yhteistyössä laitosten ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtäviä toimeksiantoja ovat ovat mm.

  • kurssiyhteistyö
  • yhteistuotannot
  • tilausteokset 
  • kilpailut
  • opinnäyteyhteistyö

Jos yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä Yrityssuhteisiin Pirita Posti, corporate-arts [at] aalto [dot] fi, p. 050 3646381

Mikäli haluat ilmoittaa opiskelijoille avoimista kilpailuista, voit lähettää kilpailutiedotteen osoitteeseen viestinta-arts [at] aalto [dot] fi

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut toimii siltana organisaatioiden rekrytointitarpeiden ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden yhteensaattajana. Valmistuttuaan opiskelijat voivat liittyä alumneiksi. Alumnitoiminnalla haluamme pitää yhteyttä koulusta valmistuneiden kanssa tarjoamalla mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja, ajankohtaista tietoa sekä räätälöityjä palveluja.

Bookmark and Share

Kiinnostunut saamaan tietoa ajankohtaisista yhteistyö-mahdollisuuksista ja esimerkkejä onnistuneista projekteista?

Tilaa Aalto ARTSin yrityksille ja yhteisöille suunnattu uutiskirje!
corporate-arts [at] aalto [dot] fi (corporate-arts@aalto.fi)

Uutiskirje julkaistaan kaksi kertaa vuodessaa, syksystä 2014 alkaen.