Habitare 2010 Homework

Yrityssuhteet

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja yritysten yhteistyö perustuu asiakaslähtöisiin palveluihin, yhteistyöprojekteihin sekä kumppanuuteen. Tarjoamme täydennyskoulutusta, tuotamme tutkimusta ja tietoa eri tarpeisiin ja edistämme yritysten kehittymistä ja innovaatiotoimintaa.

Viimeaikaisia kumppaneitamme ovat olleet parhaat kotimaiset ja ulkomaiset yliopistot ja osaamiskeskittymät kuten MIT, Stanford, Harvard, Delft, KAIST ja Chalmers sekä Nokia, Kone, Kodak, Toyota, Hyundai, Saab, Panasonic, ABB, Canon, Alessi, Marimekko, Iittala, Fiskars ja Suunto.

Yhteistyöprojektit ja toimeksiannot

Yhteistyö yritysten ja yhteisöjen kanssa kuuluu osaksi opintoja. Yhteistyössä laitosten ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtäviä toimeksiantoja ovat ovat mm.

  • yksilöllisesti räätälöidyt projektit
  • yhteistuotannot
  • tilausteokset 
  • kilpailut
  • opinnäyteyhteistyö

Jos yhteisösi on kiinnostunut opintoihin liittyvästä yhteistyöstä, voit ottaa yhteyttä suoraan kyseessä olevaan koulutusalaan.

Mikäli haluat ilmoittaa opiskelijoille avoimista kilpailuista, voit lähettää kilpailutiedotteen osoitteeseen viestinta-arts [at] aalto [dot] fi

Ura- ja rekrytointipalvelut

Ura- ja rekrytointipalvelut toimii siltana organisaatioiden rekrytointitarpeiden ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden yhteensaattajana. Valmistuttuaan opiskelijat voivat liittyä alumneiksi. Alumnitoiminnalla haluamme pitää yhteyttä koulusta valmistuneiden kanssa tarjoamalla mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja, ajankohtaista tietoa sekä räätälöityjä palveluja.

Bookmark and Share