Ossi Naukkarinen tutkimuksesta vastaavaksi vararehtoriksi

19. syyskuu 2018

Vararehtorin viisivuotinen kausi alkaa 1. marraskuuta.

Kuraattori Paola Antonellin vierailuluento: Broken Nature 20.9.

18. syyskuu 2018

Luento käsittelee muotoilun, luonnon ja ympäristön sekä ihmisyyden välisiä suhteita.

Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö

Aalto-yliopistosta valmistuneet tyytyväisiä tutkintoonsa

17. syyskuu 2018

Seuraava uraseurantakysely käynnistyy syyskuussa.

Habitare-suunnittelukilvan voitto Aallon opiskelijoille

14. syyskuu 2018

Muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun opiskelijat Ariane Relander, Janne Pärssinen ja Tony Yau jakavat suunnittelukilpailun voiton.

Palkitut Tiede ja taide

Aallon alumneille Helsinki Design Award -tunnustuksia

12. syyskuu 2018

Palkittujen joukossa ovat opiskelija Mikko Latomäki sekä alumnit Yrjö Kukkapuro ja Maria Korkeila.

Palkitut Tiede ja taide

Andrea Mancianti keksi VR-näkösuojakuulokkeet

11. syyskuu 2018

Mancianti esitteli keksintöään Ars Electronica -festivaaleilla Linzissä, Itävallassa viime viikolla.

Tiede ja taide Muut

Aalto-yliopisto näkyy Habitare-messuilla

11. syyskuu 2018

Aalto-yliopiston ja useiden alumniemme kädenjälki näkyy jälleen vahvasti Habitaressa, Suomen suurimmassa huonekalu, sisustus- ja designtapahtumassa.

Tiede ja taide Muut

Sattumasta alkanut menestystarina: Aallon tiimi World Challenge -finaalissa ainoana ensikertalaisena

7. syyskuu 2018

Mitä tapahtuu, kun kaksi eri alan opiskelijaa istuu sattumalta vierekkäin Otakaari 1 -opiskelutiloissa?

Opiskelu Tiede ja taide

Aalto vahvasti mukana Helsinki Design Weekissä

6. syyskuu 2018

Aalto-yliopistolaisilla on näkyvä rooli tänään käynnistyvillä Helsinki Design Week (HDW) -festivaaleilla.

Rehtori Ilkka Niemelä: ”Yliopistolla on suuri vastuu elinikäisestä oppimisesta”

5. syyskuu 2018

Lukuvuoden avajaispäivänä avattiin myös kampuksen ytimessä sijaitseva uusi Väre-rakennus.

Opiskelijoiden elokuvia mukana ensimmäisessä R&A Shorts -kilpailussa

4. syyskuu 2018

R&A Shorts -lyhytelokuvakilpailuun on valittu mukaan seitsemän elokuvaa Aalto-yliopiston elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitokselta (ELO).

Aalto-yliopiston Väre-rakennuksen julkinen taidekokoelma julkistettiin

4. syyskuu 2018

Kokonaisuuden kattoteemana on maailmanlaajuinen tasa-arvo.

Kampus Tiedotteet

Ranskan presidentti Emmanuel Macron vieraili Aallossa

30. elokuu 2018

Vieraat tutustuivat opiskelijayrittäjyyteen, tutkimusinnovaatioihin ja tutkimuksesta ponnistaneisiin yrityksiin.

Kesäkiihdyttämön ennätysvuosi

30. elokuu 2018

Opiskelijavetoinen kiihdyttämöohjelma Kiuas Accelerator järjestettiin jo yhdeksättä kertaa. Hakemuksia tuli tänä vuonna ennätysmäärä.

Yhteistyö

M8 Art Space avaa uuden näyttelysarjan

29. elokuu 2018

Jemina Lindholmin videoteokset valittiin avoimessa haussa ensimmäiseksi näyttelyksi.

Opiskelijoille menestystä kesän aikana

29. elokuu 2018

Aalto-yliopiston elokuvan, muodin ja muotoilun opiskelijat ovat jälleen voittaneet palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa.

Tietoiset kokemukset syntyvät kehon tuntemusten perusteella

29. elokuu 2018

Tutkijoiden uusimmat tulokset paljastavat ensi kertaa ihmisten tietoisten kokemusten jakautuvan viiteen päätyyppiin.

Aalto vaikuttaa muotoilun tutkimukseen

27. elokuu 2018

Muotoilun laitoksen tutkijoilla oli merkittävä rooli Design Research Societyn (DRS) konferenssissa Limerickissä Irlannissa.

Korkealaatuista tiedekasvatusta kaikille

24. elokuu 2018

Euroopan laajuinen tutkimushanke pyrkii edistämään tieteen oppimista luokkahuoneen ulkopuolella.

Mitä tapahtuu, kun selluloosaan yhdistetään villaa tai riisinkorsia?

24. elokuu 2018

ChemArts-kesäkoulun opiskelijat kehittivät biomateriaaleille uusia käyttötapoja.

Kampus Tiede ja taide Opiskelu

Aalto-yliopiston uudisrakennus Väre aukeaa yleisölle syyskuussa

22. elokuu 2018

Väre kokoaa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitokset saman katon alle Otaniemeen.

Kampus Tiedotteet

Experience Platform: Mikä on immersiivisen äänen tulevaisuus?

13. elokuu 2018

Oletko kiinnostunut tilaäänestä? Haluatko tietää lisää ja tutustua uusimpiin sovelluksiin? Tervetuloa verkostoitumistapahtumaan 16. elokuuta!

Matematiikan opettamisen täydennyskoulutusohjelma käynnistyy

10. elokuu 2018

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteinen ohjelma tarjoaa keinoja kasvattaa innostusta matematiikkaan.

Opiskelijat muokkaavat Flow-alueesta kaupunkikeitaan

9. elokuu 2018

Aalto-yliopiston yhteistyö festivaalin kanssa tarjoaa tapahtuman kävijöille runsaasti taide- ja kulttuurielämyksiä.

Design Delivered tuo opiskelijoiden suunnittelemia tuotteita kotiovellesi

29. kesäkuu 2018

Aalto-yliopiston opiskelijoiden suunnittelemia teoksia on mahdollista tilata Helsinki Design Weekin yhteydessä suoraan kotiin toimitettuna.

Yhteistyö