Experience Platform: Mikä on immersiivisen äänen tulevaisuus?

13. elokuu 2018

Oletko kiinnostunut tilaäänestä? Haluatko tietää lisää ja tutustua uusimpiin sovelluksiin? Tervetuloa verkostoitumistapahtumaan 16. elokuuta!

Matematiikan opettamisen täydennyskoulutusohjelma käynnistyy

10. elokuu 2018

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteinen ohjelma tarjoaa keinoja kasvattaa innostusta matematiikkaan.

Opiskelijat muokkaavat Flow-alueesta kaupunkikeitaan

9. elokuu 2018

Aalto-yliopiston yhteistyö festivaalin kanssa tarjoaa tapahtuman kävijöille runsaasti taide- ja kulttuurielämyksiä.

Design Delivered tuo opiskelijoiden suunnittelemia tuotteita kotiovellesi

29. kesäkuu 2018

Aalto-yliopiston opiskelijoiden suunnittelemia teoksia on mahdollista tilata Helsinki Design Weekin yhteydessä suoraan kotiin toimitettuna.

Yhteistyö

Aikamatka Suomenlinnan kuolemanselleihin

28. kesäkuu 2018

Yle Svenska Radioteaternin, Aalto-yliopiston ja Paikkatietokeskuksen luoma 3D-virtuaaliympäristö vie katsojan vuoteen 1918.

Aalto-yliopiston hakijamäärä nousi 19 % - aloituspaikkoja yli 1600

28. kesäkuu 2018

Valtakunnallisen korkeakoulujen yhteishaun tulokset on julkaistu Opintopolku-palvelussa.

Toiminta Väre-rakennuksessa käynnistyy

27. kesäkuu 2018

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun uusi rakennus avaa ovensa.

Kampus

Aalto sai Suomen Akatemian syyskuun hausta 15,9 miljoonaa euroa

21. kesäkuu 2018

Suurin osa rahoituspäätöksistä saatiin luonnontieteen ja tekniikan aloille.

Aalto-yliopisto ja Nokia laajentavat yhteistyötään

21. kesäkuu 2018

Tekoälytutkimus on yksi yhteistyön uusista kulmakivistä.

Yhteistyö

Petri Suomala Aalto-yliopiston opetuksesta vastaavaksi vararehtoriksi

21. kesäkuu 2018

Professori Suomala siirtyy Aaltoon Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Aalto sijoittui jälleen maailman nuorten yliopistojen kärkikymmenikköön

21. kesäkuu 2018

Aallon kansainvälisten vertaisarvioitujen julkaisujen ja kilpaillun EU-rahoituksen määrä on kasvanut.

Aalto-yliopistolle kaupunkitaloustieteen lahjoitusprofessuuri

20. kesäkuu 2018

Professuuri tuo osaamista kaupunkien elinvoimaisuuden ja elinkeinopolitiikan kysymyksiin.

Tiedotteet Yhteistyö

Miltä tulevaisuuden soittimet näyttävät?

19. kesäkuu 2018

Suomen Akatemian viisivuotinen apuraha antaa Koray Tahiroğlulle ja hänen tutkimusryhmälleen mahdollisuuden tutkia yhteyksiämme digitaaliseen musiikkiin.

Aalto-yliopiston tulevaisuuden kampus

19. kesäkuu 2018

Kaupunkisuunnittelu ja kampuksen kehittäminen Hook’18-tapahtuman keskiössä.

Kampus

Aalto tuo opiskelijoiden taideprojekteja Flow-festivaalille

19. kesäkuu 2018

Mukana on seinämaalauksia, elokuvia, videoita, animaatioita, designia, työpajoja ja arkkitehtuuria.

Tiedotteet Yhteistyö

Muotoilun opiskelijoiden vati ylsi voittoon Bocuse d’Or Europe -kilpailussa

19. kesäkuu 2018

Suomen edustusjoukkueen vadin ovat suunnitelleet Aalto-yliopiston opiskelijat Laura Meriluoto ja Klaudia Kasprzak.

Uudet tohtorit otettiin akateemisen yhteisön jäseniksi

19. kesäkuu 2018

Rehtori Ilkka Niemelä toivoi, että promovoitujen tohtoreiden yhteys alma materiin, Aalto-yliopistoon, jatkuu tulevaisuudessakin tiiviinä.

Oura-älysormus palkittiin Red Dot -muotoilukilpailussa

18. kesäkuu 2018

Älysormuksen kehittämisessä on ollut mukana Aalto-yliopiston maisteriopiskelija, teollinen muotoilija Mikko Latomäki.

Perustamisesta pian 10 vuotta – 45 kansainvälistä asiantuntijaa antaa arvionsa Aallon kehityksestä

17. kesäkuu 2018

RAI 2018 -arvioinnin huippuasiantuntijat tarkastelevat tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan lisäksi yliopiston yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

421 uutta tohtoria promovoidaan tiedeyhteisön jäseniksi tekniikan alan promootiossa

14. kesäkuu 2018

Uusille tohtoreille ojennetaan tohtorin arvonmerkki, tekniikan alan tohtorinhattu.

Tiedotteet

Heli Salomaan pelisuunnittelun puvustuksen uraauurtavalle lopputyölle kolme tunnustusta

13. kesäkuu 2018

Elokuvataiteen laitoksen taiteen maisteri Heli Salomaan opinnäyte on saanut kolme tunnustusta.

Lasimuotoilun opiskelijoille voitto kansainvälisessä suunnittelukilpailussa

13. kesäkuu 2018

Jukka Jokisen ja Heikki Konun kilpailutyö perustuu innovatiiviseen, modulaariseen lasinpuhallusmuottiin.

Todistustenjako: Onnea valmistuneille!

13. kesäkuu 2018

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta vuosina 2017-18 valmistuneille jaetaan tänään todistukset. Aalto-yliopiston seremoniaviikkoon kuuluu myös yhteinen valmistujaisjuhla.

OBJEKTI-näyttely tuo nykytaiteen keskelle arkea Espoossa

12. kesäkuu 2018

Ryhmänäyttely tarjoaa nykykuvanveistoa, installaatioita ja osallistavia projekteja Espoon keskuksen alueella koko kesän ajan.

QS-ranking listasi Aallon sijalle 140 maailmassa

11. kesäkuu 2018

Aalto on Suomen ykkönen tutkimusviittausten suhteellisessa määrässä ja työnantajamielikuvassa.