Näyttely: UWAS EXPERIMENTS

25. huhtikuu 2018

Näyttelyssä nähdään teoksia kolmelta yliopistonlaajuisten taideopintojen UWAS-kurssilta sekä UWAS-työryhmän tuottamaa tutkimusaineistoa.

Entä jos palvelutalot korvattaisiin mummonmökeillä ja kosketusnäyttö taipuisi mihin tahansa?

25. huhtikuu 2018

Uusi juttu- ja videosarja katsoo tulevaisuuteen – ja kertoo aaltolaisista sen rakentajina.

Opiskelu Tiede ja taide Yhteistyö

Uusi Magazine ilmestynyt verkossa – teemana kestävä kehitys

23. huhtikuu 2018

Aalto University Magazine 22 tarkastelee kestävän kehityksen ratkaisuja.

Visionäärinen realisti

23. huhtikuu 2018

Polttoaineen myynnillä ja öljynjalostuksella vaurastunut Mika Anttonen käyttää rahaa ja aikaa löytääkseen vaihtoehtoisia energiaratkaisuja.

Suomen Akatemialta lippulaivarahoitus Aalto-yliopistolle ja VTT:lle biomateriaalien kehitykseen

18. huhtikuu 2018

Aalto-yliopisto ja VTT perustavat biotalouden CERES-osaamiskeskittymän, joka kehittää uusia materiaaleja kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi.

Tiede ja taide Tiedotteet Yhteistyö

Tervetuloa uusi muotoilujohtamisen professori Guy Julier

18. huhtikuu 2018

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu haluaa toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Guy Julierin, tulevan muotoilujohtamisen professorin.

Nuoret etsimään ratkaisuja parempaan tulevaisuuteen

18. huhtikuu 2018

Millennium Youth Prize on uusi teknologiakilpailu 14–18-vuotiaille nuorille.

Tiedotteet Muut

Materiaalitutkimus-kurssin loppunäyttely

17. huhtikuu 2018

Muotoilun opiskelijat perehtyivät tutkimuksissaan eri materiaalien ominaisuuksiin, työstömenetelmiin ja estetiikkaan.

"Suomi on mahtava paikka perustaa yritys"

16. huhtikuu 2018

Aaltoes:n puheenjohtaja Tiina Nyman näkee yrittäjyyden korvaamattomana oppimismahdollisuutena.

Aallon alumneja Ornamo-palkintoehdokkaina - Muotoilupäivä 26.4

11. huhtikuu 2018

Ornamo-palkintoehdokkaita 2018 ovat lasitaiteilija Renata Jakowleff, sisustusarkkitehti Martti Lukander sekä vaatesuunnittelijapari Anna Mattelmäki ja Emilia Kiialainen.

Aalto–Tongji -yhteistyö palkittiin ympäristötaiteen kilpailussa

11. huhtikuu 2018

Taiteilijat Bao Xiying Tongji-yliopistosta ja Jarmo Suominen Aalto-yliopistosta ovat saaneet kolmannen palkinnon Espoon kaupungin julkisessa taidekilpailussa teoksellaan "Light of my life" (Elämäni valo).

Global Radical Relevances -konferenssi 2018

11. huhtikuu 2018

Ensimmäinen Radical Relevances -konferenssi järjestetään Aalto-yliopistossa 25.–27.4. Konferenssi keskittyy ajankohtaisiin teemoihin, jotka ovat kokemuksen kannalta merkityksellisiä.

Haku OpenART-biennaaliin 2019

11. huhtikuu 2018

OpenART on Skandinavian suurin julkisen taiteen biennaali, joka järjestetään Ruotsin Örebrossa. Biennaali hakee nyt taiteilijoita kesäksi 2019.

Betonin tulevaisuus on kolmiulotteinen

10. huhtikuu 2018

Professori Jouni Punkki tutkii betonin uusia mahdollisuuksia ja tekee siitä näyttäviä veistoksia.

HAMK ja Aalto-yliopisto strategiseen yhteistyöhön

10. huhtikuu 2018

Yhteistyötä tehdään pedagogiikan, opintojen ja innovaatiotoiminnan alueilla.

Yhteistyö

Maisteriopintoihin hyväksyttiin 1 116 hakijaa

6. huhtikuu 2018

Hakijoiden määrä nousi hieman edellisvuotisesta.

Näyttely: Work and Contribution

5. huhtikuu 2018

Näyttely tutkii miten työskentelemme - yksin ja yhdessä.

EgoCure-filmi Loikka-festivaaleilla ja toinen XR Encounters tulossa

5. huhtikuu 2018

Aalto-yliopiston Virtual Cinema Labin pilottihanke, VR-elokuva EgoCure nähdään Tanssielokuvafestivaali Loikassa 5.–8.4. Tulossa on myös avoin XR-tapaaminen 4.5.

Keskustelu ARTSin tulevaisuudesta

4. huhtikuu 2018

Tervetuloa opiskelijajärjestö TOKYOn keskustelutilaisuuteen WgoARTSiin! Tilaisuuden aiheena on Elämä Otaniemessä.

Zombies, Cyborgs & Chimeras - Stelarcin esitys ja keskustelu

4. huhtikuu 2018

Maailmankuulu performanssitaiteilija Stelarc esiintyy Aalto-yliopistossa 12. huhtikuuta. Tervetuloa esitykseen ja sen jälkeiseen keskustelutilaisuuteen!

Lux Helsingistä Euroopan kestävin valotaidefestivaali vuoteen 2020 mennessä?

3. huhtikuu 2018

Opiskelijaprojektin tuloksena syntyi kestävän kehityksen mittaustyökalu ja yhteistyöalusta.

Aalto-yliopisto haluaa tarjota koulutusta elokuva-alan toimintaprosessien kehittämiseen

3. huhtikuu 2018

Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitos on valmis laajentamaan koulutustarjontaansa jo alalla toimiville.

Opiskelu Tiede ja taide Muut

Gary Marquis jatkaa Insinööritieteiden korkeakoulun dekaanina

3. huhtikuu 2018

Dekaanin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 1.7.2018.

Aalto-yliopiston hakijamäärä nousi

29. maaliskuu 2018

Kauppatieteiden alan ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi 14 % ja tekniikan ala houkutteli yli 12 % enemmän ensisijaisia hakijoita edellisvuoteen verrattuna.

Jussi-palkinnot kahdelle aaltolaiselle

27. maaliskuu 2018

Professori Rauno Ronkainen palkittiin Ikitien kuvauksesta ja alumni Anna Vilppunen Tom of Finlandin pukusuunnittelusta.

Palkitut Tiede ja taide Muut