Elokuva-alan ammattikuntapalkinnot jaettiin Helsingissä

26. syyskuu 2016

Elokuva-alan järjestöjen palkinnot jaettiin Kotimaisen elokuvan viikon päättäneessä vuosittaisessa juhlassa Astoria-salissa.

Opiskelu Palkitut Muut

Digitalisaatio synnyttää uusia liikkumisen palveluja

23. syyskuu 2016

Internet Forumin ensimmäisellä yleisöluennolla keskusteltiin maailmaa nopealla vauhdilla muuttavasta MaaS-termistä.

Ikkuna yliopiston tutkimukseen ja taiteeseen

21. syyskuu 2016

Research.aalto.fi-palvelu kokoaa julkaisut sekä tieteelliset ja taiteelliset aktiviteetit.

Kaikille avoin ohjelmoinnin verkkokurssi alkaa jälleen

20. syyskuu 2016

Aalto-yliopiston järjestämä ilmainen ja kiitelty MOOC-kurssi antaa vahvan pohjan ohjelmointiin ja uusien asioiden oppimiseen.

Juha Varto nimitetty Aalto-professoriksi

16. syyskuu 2016

Taiteen laitoksen professori Juha Varto on rehtorin päätöksellä nimitetty 6.9.2016 alkaen Aalto-professoriksi.

Palkitut Tiede ja taide Muut

Epäoikeudenmukaisuutta koetaan Suomessa monella tasolla

15. syyskuu 2016

Argumenta-yleisöluentosarjassa pureudutaan epäoikeudenmukaisuuden tuntemisen syihin ja seurauksiin.

Nothing to Declare -näyttely Tulli & Pakkahuoneella

8. syyskuu 2016

Näyttely esittelee uusia Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muotoilun opiskelijoiden töitä.

Showroomissa puhutaan materiaali-innovaatioista

7. syyskuu 2016

Designing Cellulose for the Future esittelee messuilla tulevaisuuden materiaalia, selluloosaa ja miten sitä voidaan hyödyntää muotoilussa.

Tiede ja taide Yhteistyö Muut

Professori Helena Hyvöselle Shanghain kunniapalkinto

7. syyskuu 2016

Aalto-yliopiston emeritaprofessori Helena Hyvönen on saanut Shanghain kaupungin myöntämän Magnolia Silver Award -kunniapalkinnon.

Palkitut Tiede ja taide Yhteistyö Muut

SYLI voitti Habitare-suunnittelukilpailun

7. syyskuu 2016

Habitare-suunnittelukilpailun pääpalkinnon on voittanut kahdentoista hengen työryhmän työ SYLI.

Opiskelu Palkitut Yhteistyö Muut

Aalto-yliopiston Tuula Teeri: Yhteiskunta tarvitsee kriittisiä ajattelijoita

6. syyskuu 2016

Lukuvuoden avajaisissa rehtori Tuula Teeri ja AYY:n pj. Milja Asikainen keskustelivat yliopiston tehtävistä ja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

Digitalisaatio muuttaa ympäristöämme yhä nopeammin

5. syyskuu 2016

Aallossa työskentelee yli sata tekniikan, talouden ja taiteen professoria digitalisaation parissa.

Kaisa El Ramly voitti Nordic Talents’16 -kilpailun

5. syyskuu 2016

Kansainvälisen kilpailun voitto jaettiin El Ramlyn projektille Scenes from a dying town.

Opiskelu Palkitut Muut

Aalto-yliopiston muodin pääaine rankattiin maailman kolmanneksi parhaaksi

22. elokuu 2016

Business of Fashionin ranking perustuu globaaliin vaikuttamiseen, opetuskokemuksiin ja koulutuksen pitkän aikavälin arvoon.

Opiskelu Palkitut

Tervetuloa Aaltoon, uudet opiskelijat!

17. elokuu 2016

Yli 1500 uutta kandiopiskelijaa sekä yli 1000 maisteriopiskelijaa aloittavat opintonsa Aallossa tänä syksynä.

Summer of Startups tekee kasvuyrittäjän kesän

15. elokuu 2016

Aaltoesin kiihdyttämöohjelma tarjoaa kasvuyrityksille mahdollisuuden kokeilla siipiään täysipäiväisesti kesän ajan.

Katja Juntusen Origami koristaa Serlan talouspaperia

4. elokuu 2016

Graafinen, salonkikelpoinen kuosi oli kuluttajien suosikki Pattern Lab -projektissa syntyneistä ehdokkaista.

Aallon opiskelijat ylsivät kakkossijalle innovaatiokilpailussa

22. heinäkuu 2016

Monialainen joukkue vakuutti globaalin yrityksen edustajat uudella LVI-ratkaisulla.

Opiskelijat kehittivät helposti rakennettavan puisen väliaikaisasunnon

1. heinäkuu 2016

Kokoon-projektin lopputyö on nähtävillä arkkitehtimuseon ja design-museon välisellä aukiolla heinäkuussa.

Aalto-yliopistoon haki 9 606 kevään yhteishaussa

1. heinäkuu 2016

Korkeakoulujen valtakunnallisen yhteishaun tulokset on julkaistu Opintopolku-palvelussa.

Saija Hollmén nimitetty Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun varadekaaniksi

22. kesäkuu 2016

Taiteellisen ja luovan toiminnan käytännöistä vastaavalla Hollménilla on vankka kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä.

Haluatko lisätä teoreettista ymmärrystäsi organisaatioiden johtamisesta?

21. kesäkuu 2016

Organisaatiot, tietotyö ja johtajuus -opintokokonaisuus alkaa syksyllä Avoimessa yliopistossa.

Opiskelijoilta uusia ideoita kiertotalouden edistämiseksi

17. kesäkuu 2016

Aalto-yliopiston Design For Government -kurssin opiskelijat ideoivat ratkaisuja julkishallinnon monisyisiin haasteisiin.

Opiskelu Yhteistyö Tiede ja taide

Digitalisaation läpimurron monet mahdollisuudet

17. kesäkuu 2016

Kaikille avoin ja maksuton Internet Forum -yleisöluentosarja keskittyy digitalisaation ajankohtaisiin aiheisiin ja mahdollisuuksiin.

Väitös: Palvelumuotoilun merkitys avautuu tarinalla

16. kesäkuu 2016

Kun muotoilun tulos on fyysisen esineen sijaan esimerkiksi terveydenhuollon palvelu, muotoilun roolin selittämiseen tarvitaan erityisiä keinoja.

Tiede ja taide Tiedotteet