Elävä Pori -hankkeessa toteutetaan kaupunkitilaan liittyviä projekteja

25. helmikuu 2015

Hankkeen tavoite on rakentaa kaupunkikehityksen innovaatioalusta keräämällä ja jakamalla uudella tavalla kaupunkitilaa koskevaa tietoa.

Yhteistyö

Kenji Ekuan 1929-2015

25. helmikuu 2015

Taikin kunniatohtoriksi vuonna 2001 vihitty japanilainen teollinen muotoilija Kenji Ekuan kuoli Tokiossa 85-vuotiaana.

Uusi leffateatteri avasi ovensa yleisölle

24. helmikuu 2015

Arabianrantaan 21.2. avattu Kino Sheryl tukee elokuva-alan opetusta ja tutkimusta.

Innotorus kiipeää luentosalin kattoon

24. helmikuu 2015

Matematiikkaa ja taidetta yhdistävän kurssin opiskelijat loivat näyttävän taideteoksen.

• innotorus
  • kristallinkukkia_peilisaleissa

Komiakorttelin ideakilpailun voitto Omenankukan terälehtiä -suunnitelmalle

23. helmikuu 2015

Seinäjoen Komiakorttelin piha-alueiden ja julkisten ulkoalueiden ideakilpailu on ratkennut.

Opiskelu Palkitut

Abloy palkitsi muotoilun laitoksen opiskelijoita menestyksekkään yhteistyön tuloksista

20. helmikuu 2015

Muotoilun laitoksen Muodonanto-kurssin ja Abloyn välisellä yhteistyöllä syntyi uusia tuotteita.

Opiskelu Palkitut Yhteistyö

• palkinto
  • yhteistyö

Bay Arean alumnitapahtumassa luotiin yhteyksiä

13. helmikuu 2015

Stanfordin yliopiston tiloissa järjestettyyn tilaisuuteen osallistui alueella vaikuttavia ihmisiä, joita yhdistää Aalto.

Yhteistyö

Katinkultaa ja kirkuvaa punaista

12. helmikuu 2015

Maisa Koiviston maalauksia Aralis Galleriassa 13.2.-26.2.2015

Opiskelu Muut

• näyttely

Syviä sävyjä, rapeita rytmejä ja ajatuksia arjesta

11. helmikuu 2015

Pattern Lab 2015 -ryhmä osallistuu kansainvälisille Première Vision -messuille Pariisissa.

• umbrella
  • patternlab
  • pattern

Professoreiden tervetuliaisluennot julkaistiin

9. helmikuu 2015

Aalto-yliopiston vakinaistut professorit esittäytyvät ja kertovat tieteenalojensa ajankohtaisista kysymyksistä.

• luennot
  • tenure_track

Aaltolaiset pohtimaan kaivostoiminnan tulevaisuutta

9. helmikuu 2015

Outotecin asiantuntijat, Aalto-yliopiston tutkijat ja opiskelijat ratkovat yhteistyössä kaivosalan tulevaisuuden kysymyksiä.

Opiskelu Yhteistyö Tiede ja taide

Narrative in Film -kurssin kaikille avoimet elokuvanäytännöt

6. helmikuu 2015

Narrative in Film -kurssiin liittyy kymmenen elokuvaa.

• elokuva
  • open
  • Avoin

Muodin opiskelijat loistivat kansainvälisissä kilpailuissa

2. helmikuu 2015

Superviikon saaliiksi tuli kolme finaalipaikkaa Hyères Fashion Festivalille sekä Designers’ Nestin pääpalkinto.

Palkitut Tiedotteet

Viikonloppu toi ELOlaisille useita palkintoja

2. helmikuu 2015

ELOn Pietari Peltola sai parhaan kuvauksen palkinnon Göteborgissa ja Jussi-palkintoja myönnettiin laitoksen henkilökunnalle ja alumneille.

Opiskelu Palkitut

Aalto-yliopiston sijoitustoiminnan tuotto 6,3 % vuonna 2014

30. tammikuu 2015

Sijoitustoiminnan tarkoituksena on tuoda lisärahoitusta korkeatasoiseen opetukseen ja tutkimukseen.

Tieteisfiktio auttaa esineiden internetin suunnittelussa

30. tammikuu 2015

Tarinoilla voidaan kuvata, miten käyttäjät kokevat uuden teknologian esimerkiksi älykkäässä vanhusten hoivaympäristössä.

Suomalaisesta lentokonevanerista syntyi designtuoleja

29. tammikuu 2015

Aalto-yliopiston opiskelijat esittelevät osaamistaan Tukholman huonekalumessuilla 3.–7. helmikuuta.

Opiskelu Tiedotteet

Hyères Fashion Festivalin finaalissa kolme mallistoa Aallosta

29. tammikuu 2015

Elina Määttänen, Sophie Sälekari sekä yhteistyössä Elina Äärelä ja Heini-Maria Hynynen on valittu kilpailun kymmenen finalistin joukkoon.

Palkitut

Pack-Age on opiskelijoiden, opettajien ja yritysten yhteistyötä

26. tammikuu 2015

Monitieteinen pakkaussuunnittelun projektikurssi ratkoo yritysten pakkaushaasteita.

Helsinki School vie valokuvaajia menestyksekkäästi maailmalle

23. tammikuu 2015

Valokuvauksen vientihanke Helsinki School juhlii 20-vuotista toimintaansa ja esittäytyy laajalla kansainvälisellä ohjelmalla.

Yhteistyö Muut

• galleria
  • näyttely
  • Helsinki_School
  • valokuvaus
  • valokuvataide

Verkostomalleilla ja palvelumuotoilulla uutta näkemystä palveluiden uudistamiseen

21. tammikuu 2015

Julkaistava kirja osa Aallon ja Helsingin kaupungin strategista kumppanuutta.

Aalto-yliopisto palkitsi kestävän tuotekulttuurin ja ympäristötaiteen huippuosaajat

16. tammikuu 2015

Ilmari Tapiovaara -palkinnon sai arkkitehti Ilkka Suppanen ja Pallas Athene -palkinnon emeritusprofessori Markku Hakuri.

Palkitut

Kuntien sote-kustannusten eroja selittää palvelujen tuotantorakenne

13. tammikuu 2015

Uudistuksella on oltava nykyistä kustannustasoa alentava tavoite, osoittaa tutkijoiden tunnuslukuraportti.

Uudet professorit luennoivat vuosijuhlassa

12. tammikuu 2015

Korkeakoulun perinteistä vuosijuhlaa vietetään tiistaina 13. tammikuuta Mediakeskus Lumeessa Arabian kampuksella.

HapLabin avulla toimivampia mobiilijulkaisuja

9. tammikuu 2015

Kosketusnäytöiltä luetaan yhä enemmän, mutta keino arvioida laitteiden käytettävyyttä on puuttunut. Ratkaisuksi kehitettiin HapLab.

• digi
« 18 19 20 21 22 23 »