Aalto-yliopiston Näytös on ottanut paikan Suomen odotetuimpana muotitapahtumana

18.05.2017

Kaapelitehtaan Merikaapelisalin pitkä catwalk täyttyi keskiviikkoiltana muotitaiteen parhaimmistosta.

Kansainvälisiä vieraita ja innokkaita muodin seuraajia saapui Kaapelitehtaan pitkille penkkiriveille odottamaan Aalto-yliopiston rohkeiden suunnittelijoiden tuloksia.  Illan näytöksessä nähtiin ennätysmäärä monipuolisia miestenvaatemallistoja. Yhteensä nähtiin 28 kiinnostavaa mallistoa; sekä kandidaatti- ja maisteriopiskelijoiden luomuksia.

Näytöksen lopuksi jaettiin palkintoja, joista Diesel Award -palkinnon sai Heini-Maria Hynynen miestenvaatemallistostaan. Kansainvälisistä muodin ammattilaista koostuneen tuomariston jakama Näytös17-palkinto luovutettiin Sini-Pilvi Kiiluselle. Marimekko Award -palkinnon vei Elina Äärelä.

Näytöksen tuotannosta vastasi jälleen maisteriopiskelijoista koottu tuotantotiimi, jonka vetäjänä toimii tuottaja Susse Roos ja opiskelijoiden ohjaajana toimii Tuomas Laitinen.

Mikko RaskinenHeini-Maria Hynysen mallistoa.

Elina Äärelän mallistoa.

Sini-Pilvi Kiilusen mallistoa.