Friday Night Live!

2018-05-18 18:00:00 2018-05-18 21:00:00 Europe/Helsinki Friday Night Live! Tiedettä sisulla! Tervetuloa ensimmäiseen Aalto Friday Night Liveen: ainutlaatuiseen show-iltaan täynnä yllättäviä ideoita! http://arts.aalto.fi/fi/midcom-permalink-1e843c88fdad4fc43c811e880214702e92e1a901a90 Otakaari 5 a, 02150, Espoo

Tiedettä sisulla! Tervetuloa ensimmäiseen Aalto Friday Night Liveen: ainutlaatuiseen show-iltaan täynnä yllättäviä ideoita!

18.05.2018 / 18:00 - 21:00
A Grid, Otakaari 5 a, 02150, Espoo, FI

Mitä on sisu?

Kyberturvallisuustietäjä, päätöksenteon optimoija, kestävän kehityksen asiantuntija ja satelliittiprofessori kertovat sisusta tieteessä ja tieteestä sisulla. Mukana myös live-bändi, VJ ja valovoimainen juontaja.

Tämän näet vain paikan päällä – jälkeen päin ei tule videoita.

Varaa paikkasi nyt: https://link.webropolsurveys.com/S/5B2C8F805335E1BA

Miksi juuri perjantai-iltana? Koska olet juuri saanut toimiston oven kiinni takanasi, ajatukset eivät enää sinkoile sataan suuntaan, ja voisi olla aika pitää hauskaa.

Opi johtamaan pettymystä
Teitkö väärän päätöksen? Taas!? Tekniikan tohtori Eeva Vilkkumaalla on hyviä uutisia: olet täysin normaali. Meillä ihmisillä on vahva taipumus pettyä aina, kun teemme päätöksiä. Onneksi vaivaan on olemassa lääke. Ah, niin kauniit matemaattiset mallit voivat lievittää sitä soimaavaa tunnetta, joka seuraa jokaista eitä ja kyllää. Nyt saat siihen viimein avun!

Espoon tulevaisuudesta päätetään nyt
Rakas Espoomme näyttää tulevaisuudessa hyvin erilaiselta. Tuleeko kaupungista ylitiheään ängetty painajainen vai vehreä ja vauras paratiisi kaikille? Se riippuu yhdestä asiasta. Idil Gaziulusoy, kestävän kehityksen professori, raottaa meille tulevaisuuden Espoota ja auttaa meitä löytämään sen yhden elintärkeän asian sisältämme.

Jee, Suomi tekee avaruushistoriaa!
“Luulisin, että homma menee kutakuinkin näin: avaruus, unelma, nuori energia, traaginen takaisku, sisu – ja sitten Suomi valloittaa avaruuden.” Selevä. Näin ajattelee Jaan Praks, Aallon satelliittiohjelman johtaja, joka aikoo puristaa yleisöstä niin monta hämmästystä kuin kymmenessä minuutissa on mahdollista. Jaanin show on kirjaimellisesti kuin toisesta maailmasta.

Paras aseesi hakkereita vastaan
Ympärillämme käydään raakaa taistelua vuorokauden ympäri. Mutta kyberturvallisuuden professori ja reservin kapteeni Jarno Limnéll pysyy tyynenä ja positiivisena. Sotaa manipulaatiota ja valeuutisia vastaan ei voiteta pistimin ja tykein, vaan kollektiivisella sitkeydellä ja tahdonvoimalla. Tällä kapteenilla on kova luotto sinuun!

Ovet auki: klo 18.00–21.00. Showtime: 18.30–20.00.

Tarjolla tietty myös purtavaa ja juotavaa!

Puhujat: Jarno Limnéll, Idil Gaziulusoy, Eeva Vilkkumaa ja Jaan Praks.
Visuaalit: Sourya Sen
Juontaja: Johannes Tervo