Työnantajille

Aalto-yliopiston alumni- ja yrityssuhteet sekä ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat työnantajille monimuotoisia palveluita ja tukevat Aalto-yliopiston opiskelijoiden työllistymistä sujuvasti opintoja vastaaviin tehtäviin.

Työnantajayhteistyön avulla tarjotaan työnantajille välineitä opiskelijoiden rekrytointiin (harjoittelut, kesätyöt, opinnäytetyötoimeksiannot, vakituiset työt) sekä työnantajamielikuvan rakentamiseen Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden keskuudessa.

Työkaluja opiskelijoiden rekrytointiin

Opiskelijoiden rekrytointiin voi hyödyntää mm. seuraavia palveluja: 

Opiskelijoita on mahdollista tavoittaa rekrytointimielessä myös monien markkinointi- ja viestintäkanaviemme, kuten suorasähköpostin, tapahtumakalenterien ja Facebookin, kautta.

Kysy lisää: Ulla Eskola career-arts [at] aalto [dot] fi tai puh.  050 331 3185

Partneruus

Partneruus on väylä suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen työantajayhteistyöhön. Pitkäaikaiset kumppanuudet erilaisten työnantajien kanssa mahdollistavat laajan työantajanäkyvyyden opiskelijoidemme suuntaan sekä systemaattisen otteen rekrytointiyhteistyön eri osa-alueisiin. Tarjoamme palveluja sekä Aalto-yliopiston tasolla että kampus- ja koulukohtaisesti.

Työnantajatapahtumat

Aalto-yliopiston alumni- ja yrityssuhteet järjestää yhteistyössä muiden Aalto-toimijoiden kanssa vuosittain erilaisia rekrytointitapahtumia kampuksilla. Työnantaja- ja rekrytointitapahtumat soveltuvat esimerkiksi työnantajamielikuvan rakentamiseen ja ylläpitoon sekä opiskelijoiden tapaamiseen rekrytointiin liittyvissä asioissa. Rekrytointitapahtumia järjestetään erilaisille opiskelijakohderyhmille aina suurista rekrytointimessuista kohdennetumpiin alakohtaisiin tilaisuuksiin.

Sisältö ja ajoitus

Työnantajanäkyvyyttä ja rekrytointia suunniteltaessa on tärkeää huomioida niin opiskelijoiden lukuvuoden aikataulut kuin myös oikean sisällön kohdentaminen oikealle yleisölle. Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden lukuvuosikalenteri on nähtävillä opiskelijakanava Intosta, ja näiltä sivuilta löytyy lisätietoja myös tutkinnoista ja koulutusohjelmista.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 31.01.2015.