Yrityksille ja yhteisöille

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja yritysten sekä yhteisöjen välinen yhteistyö perustuu asiakaslähtöisiin palveluihin, yhteistyöprojekteihin niin opetuksen kuin tutkimuksen alueilla.

Yrityssuhteiden tehtävänä on edistää Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja yritysten välistä vuorovaikutusta sekä tukea systemaattisesti pitkäjänteisiä kumppanuuksia.

Yrityssuhteiden yksikkö tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kontakteja, verkostoitumistilaisuuksia sekä mahdollisuuksia tutkimus- ja opetusyhteistyön. Tutkimuksen alalla yhteistyömahdollisuudet ulottuvat tutkimushankkeista ja -ohjelmista laaja-alaiseen infrastruktuuriyhteistyöhön. Yhteistyömahdollisuudet opetuksen alalla ulottuvat vierailuluennoista opinnäytteiden teettämiseen ja opiskelijaprojekteihin.

Kumppaneina toimivat parhaat kotimaiset ja ulkomaiset yliopistot ja osaamiskeskittymät kuten MIT, Stanford, Harvard, Delft, KAIST, Chalmers, Nokia, Kone, Kodak, Toyota, Hyundai, Saab, Panasonic, ABB, Canon, Alessi, Marimekko, Iittala, Fiskars ja Suunto.

Jos yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä, corporate-arts [at] aalto [dot] fi

Mikäli haluat ilmoittaa opiskelijoille avoimista kilpailuista, voit lähettää kilpailutiedotteen osoitteeseen viestinta-arts [at] aalto [dot] fi

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää