Taiteen, designin ja arkkitehtuurin ammattilaiset

Kuulutko sinä tähän ainutlaatuiseen joukkoon, joka on rakentanut merkittävän osan suomalaisen muotoilun, taiteen, arkkitehtuurin ja visuaalisen kulttuurin kentästä?

Alumniverkostossa kuulet yliopiston ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista ja jatkokoulutusmahdollisuuksista sekä pääset osalliseksi yliopiston monipuoliseen toimintaan. Alumnitoimintaan ilmoittautuminen ei maksa mitään eikä myöskään velvoita mihinkään. Osallistumisaktiivisuutesi voit päättää itse. Otamme myös mielellämme vastaan alumnien omia toiveita ja ideoita toiminnan kehittämisestä.

 

AlumniNET

Rekisteröidy alumniksi osoitteessa alumninet.aalto.fi!

AlumniNET kokoaa kaikki Aallon alumnit yhteen, vain rekisteröitymällä jäseneksi pysyt perillä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ajankohtaisista kuulumisista.

Liityttyäsi jäseneksi saat korkeakoulusi alumnisuhteiden sähköisen uutiskirjeen kerran kuukaudessa, Aalto University Magazinen neljä kertaa vuodessa ja kutsuja alumnisuhteiden järjestämiin tapahtumiin. Jäseniä verkostossa on jo lähes 27 000!

Alumnitoiminnan tavoitteet

Alumnitoimintamme tavoitteena on luoda yhteistyöverkosto Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun alumnien, opiskelijoiden, opettajien, tutkijoiden ja henkilökunnan välille. Haluamme pitää yhteyttä koulusta valmistuneiden kanssa tarjoamalla alumneille ajankohtaista tietoa, mahdollisuuden osallistua korkeakoulun tapahtumiin sekä tilaisuuksia verkottua niin konkareiden kuin uusien kasvojenkin kanssa. Samalla toivomme voivamme saattaa sinut yhteen vanhojen opiskelutovereidesi kanssa!

Alumnit voivat olla myös kehittämässä yliopistoa monin eri tavoin esimerkiksi asiantuntemuksensa ja osaamisensa kautta. Yksityisesti tai yritystensä kautta alumnit voivat tukea yliopistoa myös taloudellisesti.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu puolestaan tukee elinikäistä oppimista ja tarjoaa palveluita, jotka hyödyttävät alumneja työelämässä. Alumnitoiminnan kautta saat myös sähköisen alumniuutiskirjeen.

Jos et vielä saa uutiskirjettä, päivitä yhteystietosi AlumniNet -portaalissa (alumninet.aalto.fi) tai lähettämällä viesti osoitteeseen alumni-taik [at] aalto [dot] fi (alumni-arts@aalto.fi).

Palvelut alumneille

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa joukon palveluita, joita myös alumnit voivat maksutta hyödyntää tarpeidensa mukaan.

Kirjastopalvelut

Aalto-yliopiston kirjaston Arabian ja Otaniemen toimipisteet palvelevat opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa sekä yliopiston ulkopuolisia asiakkaita. Kirjakokoelmien lisäksi kampuskirjastot tarjoavat mm. tiloja opiskeluun sekä tiedonhaun neuvontapalveluja.

Koulutuspalvelut

Jatko-opinnot
Kiinnostaako väitöskirjan tekeminen? Ammatillista osaamistasi voit kehittää ja ylläpitää myös suorittamalla jatkotutkinnon. Tutustu taiteen tohtorin tutkinnon vaatimuksiin, hakumenenettelyyn ja väitöskirjan tekemisen vaiheisiin. Lue lisää »

Avoin yliopisto
Avoimessa yliopistossa voi suorittaa korkeakoulun opintoja elokuva-ja lavastustaiteen, muotoilun, taidekasvatuksen ja visuaalisen kulttuurin eri alueilta. Opintoja järjestetään eri paikkakunnilla yhteistyössä kansalais- ja työväenopistojen, kansanopistojen ja kesäyliopistojen kanssa. Lue lisää »

Ura- ja rekrytointipalvelut

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut tarjoaa palvelujaan vastavalmistuneille alumneille vuoden ajan valmistumisen jälkeen. Saat tietoa taiteiden ja suunnittelun alan työ- ja harjoittelupaikoista ja työmarkkinatilanteesta, yleistä neuvontaa työnhausta ja urasuunnitelusta sekä työnhaun asiakirjojen kommentointia. Koulutuksiin ja tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki alumnit valmistumisajankohdasta riippumatta. Lue lisää »

Julkaisupalvelut

Korkeakoulumme kustantamo Aalto ARTS Books on taideteollisen alan tärkein julkaisija maassamme. Kahdenkymmenen vuoden aikana on ilmestynyt yli 150 alan opiskelijoille, ammattilaisille ja harrastajille suunnattua teosta. Kysy alumnitarjouksia! Lue lisää »

Yrityspalvelut

Tarvitseeko yrityksesi taiteen ja arkkitehtuurin alan osaajia tai harjoittelijoita? Työnantajat voivat jättää maksutta ilmoituksen avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta rekrytointipalveluiden sivuilla.

Näyttelytilat

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa toimii useita gallerioita. Tiloja vuokrataan mahdollisuuksien mukaan myös alumneille. Lue lisää »

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 31.01.2015.