Arabian kampus

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun päärakennus sijaitsee Arabianrannassa, Helsingin syntysijoilla. Korkeakoulun toiminnot siirtyvät vuoden 2018 kesällä Otaniemeen, minne arkkitehtuurin laitos sekä osa median ja taiteen laitoksista ovat jo siirtyneet.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ohella Arabian kampusalueella toimivat ammattikorkeakoulut Arcada ja Metropolia, toisen asteen oppilaitokset Practikum ja Heltech sekä Pop & Jazz -konservatorio.

Kandidaattiopetus Otaniemen kampukselle

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kandidaattitason opetus siirtyi Otaniemen pääkampukselle vuonna 2015. Otakaari 1 -rakennuksesta luotiin kandiopetuksen keskus, jossa eri koulutusalojen opiskelijat kohtaavat ja oppivat yhdessä.

Ajankohtaista tietoa uudistuvasta kampuksesta löydät Intosta.

Palvelut Arabian kampuksella

Oppimispalvelut

Opinto- ja opiskelijapalveluiden HelpDeskissä voi hoitaa opiskeluun liittyviä asioita, tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen ja noutaa virallisen opintosuoritusotteen. Katso tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot Into-portaalista.

Ura- ja rekrytointipalvelut

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut välittää työpaikkoja, järjestää rekrytointitapahtumia ja kehittää opiskelijoiden työnhakutaitoja. Opiskelijoille suunnattu Aalto CareerWeb sisältää tietoa muun muassatyö- ja harjoittelupaikoista. Toimisto palvelee Arabiassa tiistaisin ja torstaisin klo 13.00 - 15.00 osoitteessa Hämeentie 135 C, huone 6146 /galleriakäytävä.

Kirjastopalvelut

Aalto-yliopiston kirjaston Arabian toimipiste palvelee opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa sekä yliopiston ulkopuolisia asiakkaita. Kirjakokoelmien lisäksi kampuskirjastot tarjoavat mm. tiloja opiskeluun sekä tiedonhaun neuvontapalveluja.

Liikuntapalvelut

UniSportin (muuta https://unisport.fi/) toimipisteet tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kuntosalin, ryhmäliikuntatuntien, palloilun ja erilaisten kurssien muodossa. Liikuntakeskuksemme sijaitsevat Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä, Viikissä sekä Helsingin yliopiston keskustakampuksella.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta – AYY-palvelupiste

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) palvelupiste sijaitsee Arabiassa. AYY-palvelupisteet hoitavat mm. opiskelijakorttiasioita ja välittää käytettyjä kurssikirjoja. Palvelupisteestä voi ostaa myös muita opintomateriaaleja ja pieniä toimistotarvikkeita, kuten lehtiöitä ja kyniä.

Paino- ja graafiset palvelut

Unigrafia tuottaa laajan valikoiman paino- ja graafisia palveluita. Tarkemmat palvelukuvaukset ja muut tiedot Unigrafian sivuilla.

Ravintolat

Arabian ja Otaniemen ravintolat tarjoavat mm. lounasta ja kokouspalveluja. Aukioloajat ja lounaslistat sekä muuta tarkempaa tietoa löydät ravintoloiden omilta sivuilta.

Arabia:

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 18.01.2018.