Taiteellinen toiminta

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on kuuluisa kansainvälistä tunnustusta saaneesta korkealaatuisesta taiteellisesta toiminnastaan.

Showcase

Aalto-yliopiston vahva ja luova yhteisö, opiskelijat, tutkijat, opettajat ja muu henkilöstö etsivät yhdessä tieteenalojen ja valtioiden rajat ylittäviä uusia ideoita, lähestymistapoja ja näkökulmia. Muotisuunnittelun opiskelijoidemme viime vuosien menestys kansainvälisissä kilpailuissa on luonut Suomi-ilmiön, jonka ansiosta kykyjenetsijät Milanosta ja Pariisista tekevät matkoja Suomeen napatakseen ensimmäisenä seuraavan tähtisuunnittelijan.  Elokuvataiteen opiskelijoidemme työt ovat niittäneet mainetta ulkomaisissa kilpailuissa, minkä huipentuma oli Oscar-ehdokkuus vuonna 2014. Aalto-yliopiston opiskelijoita on ylistetty myös maineikkaimmissa kansainvälisissä julkaisuissa, messuilla ja näyttelyissä.

Keväällä 2015 Aalto-yliopisto saavutti vaikuttavan sijan QS World University Ranking ‑yliopistovertailussa. Aalto-yliopisto arvioitiin yliopistojen mainetta akateemisen maailman ja työnantajien keskuudessa vertailevassa arvioinnissa maailman 14:nneksi parhaaksi yliopistoksi alalla Art & Design.

Nämä uskomattoman hienot saavutukset ovat sekä erinomaisten oppilaidemme että inspiroivien opettajiemme ansiota. Aalto ARTSin tarinat rakentuvat suuresta lahjakkuudesta, sinnikkyydestä, luovuudesta, rohkeudesta, virheistä oppimisesta, intohimosta, itseluottamuksesta, rohkaisevista kannustajista ja suurista unelmista. Tarinat kertovat halusta koskettaa muita ihmisiä ja luoda jotain aivan uutta.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 01.07.2016.